Betaling- en verzendingsinformatie

Wat gebeurt er nadat je een order plaatst?

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je hebt betaald. Als je geen bevestigingsmail hebt gekregen, gelieve eerst je spamfolder te controleren. Gelieve een beetje geduld te hebben om de betaling te laten doorvoeren.

Verzendkosten & levertijden

Wanneer de bestelde producten in voorraad zijn zullen ze verzonden worden binnen de werkdag. Hieronder vind je een lijst van landen met hun overeenstemmende verzendkosten en geschatte levertijden.

* Belangrijke opmerking voor onze klanten uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Zwitserland en Noorwegen:

Verzending naar deze landen is mogelijk. Alle producten die geïmporteerd worden naar bijv. Zwitserland en andere niet-EU-landen moeten worden ingeklaard bij de douane. Hier zijn extra kosten aan verbonden (zoals lokale BTW en invoerrechten) die in rekening worden gebracht bij de levering van je pakket. Deze kosten worden niet terugbetaald door Puff Puff Palace.

Verzendoptie

  • Standaard verzending
  • Express verzending: deze verzendoptie is momenteel beschikbaar voor de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. De kosten van Express verzending worden berekend tijdens de checkout.

Indien u een bestelling plaatst voor 16:00u wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Betaalopties

  • Visa / Mastercard (hierbij geldt een kleine toeslag van 2,75% op het orderbedrag)
  • Bancontact / MisterCash
  • Maestro
  • iDeal
  • Giropay
  • EPS: Electronic Payment Standard
  • Overschrijving via bank

Als je gebruik maakt van de betalingsoptie 'overschrijving' worden de producten verstuurd wanneer we jouw betaling ontvangen hebben op onze rekening. Je kan overschrijven naar onderstaand account:

Let op: het kan enkele werkdagen duren vooraleer we de betaling op onze bankrekening ontvangen.

Indien je ons een screenshot of een bewijs van je betaling doormailt (info@puffpuffpalace.com), zullen we jouw bestelling diezelfde dag nog versturen (voor 15u)!

Discrete verpakking

Alle producten worden verpakt in een discrete en subtiele doos om jouw privacy te beschermen. Het is onmogelijk om van buitenaf er achter te komen wat er zich in de doos bevindt. De producten worden tijdens het transport beschermd door beschermend materiaal om schade tijdens het transport te voorkomen.